Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye sessizce ağlamak

Rüyada ölüye sessizce ağlamak

Rüyada ölüye sessizce ağlamak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada ölüye sessizce ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapılması gerekiyorsa diğerlerinin değil, sizin istediğiniz değişiklikler olmasına gayret edin.

Rüyada ölüye sesli ağlamak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye sessizce ağlamak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ezan sesine ağlamak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, mutluluğa ve neşeye, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kısık sesle ağlamak rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sesli ağladığını görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada sesli ağlamak hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sessiz ağladığını görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments