Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesli ağladığını görmek

Rüyada sesli ağladığını görmek

Rüyada sesli ağladığını görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sesli ağladığını gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Rüyada sesli ağlamak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına yorulur.

Rüyada yüksek sesle ağlamak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, dünya mallarının çoğalacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sessiz ağladığını görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sesli şekilde ağlamak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek sesle ağladığını görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sessizce çok ağlamak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, mutsuz ve hasta olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sesli sesli ağlamak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesle ağlamak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments