Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesli ağlamak

Rüyada sesli ağlamak

Rüyada sesli ağlamak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada sesli ağlamak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Rüyada sesli ağladığını görmek zorlukların aşılacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada sesli bir şekilde ağlamak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Rüyada çok sesli ağlamak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulur.

Rüyada yüksek sesle ağlamak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sesli şekilde ağlamak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada sessiz ağladığını görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birinin sesli ağladığını görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, insanların saygısının kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments