Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sessizce çok ağlamak

Rüyada sessizce çok ağlamak

Rüyada sessizce çok ağlamak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, bunalıma düşeceğine, yoksul için zenginliğe, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, çok yorulacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sessizce çok ağlamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan maddi gelir elde edebilir ya da teklifler alabilirsiniz.

Rüyada birinin sesli ağladığını görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sesli şekilde ağlamak şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sesle ağlamak nimet bolluğu yaşayacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada ölüye sesli ağlamak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, bir yere taşınmaya yorulur.

Rüyada sesli sesli ağlamak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kısık sesle ağlamak kazancın düşeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada sessizce ağladığını görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments