Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni terk ettiğini görmek

Rüyada birinin seni terk ettiğini görmek

Rüyada birinin seni terk ettiğini görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada birinin seni terk ettiğini gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişiler sizi engellemeye ya da yolunuza çıkmaya çalışabilir.

Rüyada sevgilinin seni terk ettiğini görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin seni terk ettiğini görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada terk edildiğini görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada evi terk ettiğini görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kocası tarafından terk edilmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının terk ettiğini görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments