Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alim görmek

Rüyada alim görmek

Rüyada alim görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kötü haberler alacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iyi halinin kalmayacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, destek göreceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine delalet eder.

Rüyada alim gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Rüyada islam aliminin elini öpmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel haberler alınacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir alimi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir alim görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada alimin öldüğünü görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada din aliminin elini öpmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada din alimi görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, doğru haber almaya, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada islam alimi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada alimi ziyaret etmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yeni çalışmalara girişileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments