Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir alimi görmek

Rüyada ölmüş bir alimi görmek

Rüyada ölmüş bir alimi görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir alimi gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemekten çekinmeyin, yetenekleriniz izleyenleri şaşırtabilir.

Rüyada alimi ziyaret etmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada alimle yemek yemek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, tebrik edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada alimden kuran almak azalacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada alimin arkasında namaz kılmak belalara denk gelmeyeceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş alim görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işarettir.

Rüyada alimden dua istemek yol alacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine işarettir.

Rüyada din alimini görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir alimin elini tutmak çok sevineceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments