Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir alim görmek

Rüyada büyük bir alim görmek

Rüyada büyük bir alim görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir alim gördüyseniz:

  • Tazelenen anılar bundan sonra ne yapmak istediğiniz üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada büyük din alimi görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulur.

Rüyada büyük alim görmek mirasa, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir alim görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada fıkıh alimi görmek güzel fırsatların elde edileceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına tabir olunur.

Rüyada alimin elini öpmek sonradan da çok üzüleceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada alimin öldüğünü görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, işlerin toparlanacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada dini aliminin elini öpmek onlara hayrının dokunacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada alimi ziyaret etmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, para ve zaman ayıracağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments