Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni ıslattığını görmek

Rüyada birinin seni ıslattığını görmek

Rüyada birinin seni ıslattığını görmek maddi olarak zayıflayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada birinin seni ıslattığını gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Rüyada birinin seni ıslattığını görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işarettir.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalettir.

Rüyada birini ıslanmış görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada ıslanmış ekmek görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, makamının sarsılmayacağına işaret eder.

Rüyada suda ıslanmamak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, adının yayılacağına delalet eder.

Rüyada ıstanbulda olmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret eder.

Rüyada suyla ıslatıldığını görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, borç batağına düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments