Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni korkuttuğunu görmek

Rüyada birinin seni korkuttuğunu görmek

Rüyada birinin seni korkuttuğunu görmek hayırlı haberler getireceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, planlarının işe yarayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin seni korkuttuğunu gördüyseniz:

  • Cazibeni kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsin.

Rüyada birinin seni korkuttuğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin seni yaktığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada seni tanımayan birini görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, işinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işinden çıkarılacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin seni öptüğünü görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments