Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıstanbulda olmak

Rüyada ıstanbulda olmak

Rüyada ıstanbulda olmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıstanbulda olmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada biri tarafından ıslatılmak yokluk çekeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ekmek ıslatmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada ısten kovulmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla ıslatılmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ısparta halı görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments