Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş olmamak

Rüyada sarhoş olmamak

Rüyada sarhoş olmamak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler önermekten korkmayın.

Rüyada sarhoşla evlenmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işarettir.

Rüyada sarhoşları görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş insanı sarhoş görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yüküne ortak olacağına delalettir.

Rüyada sarhoş kadın görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret eder.

Rüyada sarhoş biri görmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına inanılır.

Rüyada sarhoş namaz kılmak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, eline haram para geçeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birini sarhoş görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada sarhoş olamamak beğenilen işlere imza atacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, malının ve kazancının tam olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments