Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah şapka taktığını görmek

Rüyada siyah şapka taktığını görmek

Rüyada siyah şapka taktığını görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, büyük adımlar atılacağına, ilim irfan öğreneceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada siyah şapka taktığını gördüyseniz:

  • Kazanç konularında planlanmış değişik düşüncelere sahipsiniz.

Rüyada siyah şapka taktığını görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin şapka taktığını görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının şapka taktığını görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulur.

Rüyada siyah yüzük taktığını görmek bunalacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, insanlardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah duvak taktığını görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah eşarp taktığını görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, bereketli işler yapılacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments