Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şapka bulmak

Rüyada şapka bulmak

Rüyada şapka bulmak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, güzel günlerin sona ereceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şapka bulmak gördüyseniz:

  • Size haksızlık yapıldığı konusunda haklı olabilirsiniz.

Rüyada şapka bulmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Rüyada denizci şapkası görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada şapka kaybetmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada yırtık şapka görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, rakiplerini alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada mor şapka takmak hobilerine eğileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada örgü şapka görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada tüylü şapka görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kışlık şapka görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, imkânsızı başaracağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments