Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yalan söylediğini görmek

Rüyada arkadaşının yalan söylediğini görmek

Rüyada arkadaşının yalan söylediğini görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yalan söylediğini gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız, durmamalısınız.

Rüyada arkadaşına yalan söylemek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yalan söylediğini görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliye yalan söylemek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada kocanın yalan söylediğini görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine yalan söylediğini görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine yalan söylemek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalettir.

Rüyada birinin sana yalan söylediğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments