Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topluluğa seslenmek

Rüyada topluluğa seslenmek

Rüyada topluluğa seslenmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ruhlarına mevlit okutacağına delalet etmektedir.

Rüyada topluluğa seslenmek gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.

Rüyada topluluğa seslenmek istediği arabaya bineceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek evde dinlenmek zorunda olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada ismiyle seslenmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına yorulur.

Rüyada birinin size seslendiğini görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalettir.

Rüyada eşine seslenmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada birisine seslenmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birine seslenmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına yorulur.

Rüyada çocuğuna seslenmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kısmetinin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments