Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana altın taktığını görmek

Rüyada birinin sana altın taktığını görmek

Rüyada birinin sana altın taktığını görmek her nimetin lezzetine varacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sana altın taktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Rüyada birinin sana altın taktığını görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sana kolye taktığını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sana yüzük taktığını görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret eder.

Rüyada birinin sana altın verdiğini görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde altın taktığını görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada altın takı taktığını görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin altın taktığını görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments