Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana altın verdiğini görmek

Rüyada birinin sana altın verdiğini görmek

Rüyada birinin sana altın verdiğini görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işaret etmektedir.

Rüyada birinin sana altın verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelebilecek iniş çıkışlı durumlar, aşırılıklar veya ani değişiklikler karşısında şaşırsanız da, tolere etmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada birinin sana altın verdiğini görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana tesbih verdiğini görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, küslüklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada birinin sana süt verdiğini görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sana kalem verdiğini görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hayırlı bir eşe, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada birinin sana şeker verdiğini görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin sana elbise verdiğini görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulur.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, istenmeyen bir yolculuğa rivayet eder.

Rüyada başkasının sana para verdiğini görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments