Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezikler taktığını görmek

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada altın bilezikler taktığını gördüyseniz:

  • Bir çok alanda şansınız artıyor.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok hayırlı insan olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret eder.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye yorulmaktadır.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına işarettir.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına yorulur.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek büyük bir sorun oluşacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments