Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana kolye taktığını görmek

Rüyada birinin sana kolye taktığını görmek

Rüyada birinin sana kolye taktığını görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sana kolye taktığını gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler uzlaşılması farklılıkları doğurabilir.

Rüyada birinin sana kolye taktığını görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana yüzük taktığını görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana altın taktığını görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, epey bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada birinin kolye taktığını görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin altın kolye taktığını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada gümüş kolye taktığını görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının altın kolye taktığını görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işarettir.

Rüyada başkasının kolye taktığını görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments