Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin altın taktığını görmek

Rüyada birinin altın taktığını görmek

Rüyada birinin altın taktığını görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işaret eder.

Rüyada birinin altın taktığını gördüyseniz:

  • Bazı sözleriniz, sevdiğiniz bir kişinin cesaretine veya kendine olan güvenine zarar verebilir.

Rüyada birinin sana altın taktığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının altın alyans taktığını görmek hastalıklarının son bulacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada altın taktığını görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek canını ve malını hiçe sayacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada çeyrek altın taktığını görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının altın taktığını görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın saat taktığını görmek keyfin bozulacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin altın taktığını görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments