Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçına kına yaktığını görmek

Rüyada birinin saçına kına yaktığını görmek

Rüyada birinin saçına kına yaktığını görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet eder.

Rüyada birinin saçına kına yaktığını gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Rüyada saça kına görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada kızının saçına kına yakmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük borçlar alacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarına kına sürmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada saça kına sürmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada saça kına yakıldığını görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada saçına kına yakıldığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada saçı kınalı birini görmek geçim derdinden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, işinde verimsiz olacağına delalet eder.

Rüyada saçları kınalı görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments