Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçla oynadığını görmek

Rüyada saçla oynadığını görmek

Rüyada saçla oynadığını görmek kurtuluşa ereceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada saçla oynadığını gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Rüyada saçla oynadığını görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın oynadığını görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, malların artacağına işaret eder.

Rüyada ön dişin oynadığını görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada düğün oynadığını görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada parkta oynadığını görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin oynadığını görmek büyük adımlar atacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, borçlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının oynadığını görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnının oynadığını görmek umutlarının kırılacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments