Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top oynadığını görmek

Rüyada top oynadığını görmek

Rüyada top oynadığını görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, insanlar tarafından tanınacağına işaret eder.

Rüyada top oynadığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıkların veya geçmişle bağlantılı kişilerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada birinin top oynadığını görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada yakan top oynadığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada top oynadığını görmek işlerin düzgün gideceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının top oynadığını görmek ailesini hem gururlandıracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada topla oynadığını görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakar top oynadığını görmek iyi habere, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek evini ve ailesini unutacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, her nimetin lezzetine varacağına yorulmaktadır.

Rüyada saklambaç oynadığını görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments