Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin omzunda oturmak

Rüyada birinin omzunda oturmak

Rüyada birinin omzunda oturmak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, mallarının da hayırlı olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin omzunda oturmak gördüyseniz:

  • Sonuçları farklıdır.

Rüyada birinin omzunda oturmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin omzuna yattığını görmek anne babaya müjde verileceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin omzuna başını koymak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine delalet eder.

Rüyada silahla omzundan vurulmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek omzu görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, takdir edileceğine inanılır.

Rüyada omzundan bıçaklandığını görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada omzuna baş yaslamak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments