Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin omzuna yattığını görmek

Rüyada birinin omzuna yattığını görmek

Rüyada birinin omzuna yattığını görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, iyiliğe kavuşacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine yorulur.

Rüyada birinin omzuna yattığını gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin omzuna yattığını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet eder.

Rüyada birinin omzuna yattığını görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kendisini işine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada omzundan öpmek kazancın katbekat artacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada birinin omzunda uyumak rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin omzunu tutmak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments