Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek omzu görmek

Rüyada erkek omzu görmek

Rüyada erkek omzu görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, başarısızlığa düşeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek omzu gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzunda uyumak kazancının artacağına,, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, can sıkıntısının geçeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, ticaret hayatına atılacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada erkek omzu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin omzuna çıkmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments