Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzundan öpmek

Rüyada omzundan öpmek

Rüyada omzundan öpmek sermayesinin harcandığına değeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omzundan öpmek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olan iş birliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz.

Rüyada birinin omzunu öpmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada omzundan öpmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada omzuna şal almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada birini omzunda taşımak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, bol rızık sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada omzuna serçe konmak zorlukların son bulacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin omzunu tutmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments