Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin omzunda uyumak

Rüyada birinin omzunda uyumak

Rüyada birinin omzunda uyumak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada birinin omzunda uyumak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirseniz pişman olmayacaksınız.

Rüyada birinin omzunda uyuduğunu görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına yorulur.

Rüyada birinin omzunda uyumak işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin omzunda uyumak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin omzunda uyumak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin omzunda oturmak düzeninin sarsılacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada omzunda el görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada omzunda yılan görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada silahla omzundan vurulmak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments