Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin omzuna yattığını görmek

Rüyada sevdiğinin omzuna yattığını görmek

Rüyada sevdiğinin omzuna yattığını görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, aile hayatında sevinileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yattığını gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada sevdiğinin omzuna yattığını görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine inanılır.

Rüyada birinin omzuna yattığını görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak belki ölümler görüleceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin omzunda uyumak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle yattığını görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yattığını görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments