Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alevi birini namaz kılarken görmek

Rüyada alevi birini namaz kılarken görmek

Rüyada alevi birini namaz kılarken görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, borçlarının azalacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada alevi birini namaz kılarken gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle, arkadaşlarınızla veya iş birliği içine girebileceğiniz oluşumlarla biraraya gelmelisiniz.

Rüyada alevi birini namaz kılarken görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kasasının daha çok para dolacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ocağın alev aldığını görmek kötü haberler alacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada alevler içinde kalmak bir sebeple işsiz kalınacağına, durgunlaşacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada mavi alev görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yangın alevi görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada alevi birini görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, işlerinin yarım kalacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük alev görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalettir.

Rüyada kor alev görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments