Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alevi birini görmek

Rüyada alevi birini görmek

Rüyada alevi birini görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada alevi birini gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Rüyada alevlerin içinde olmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük alev görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada alevi olmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada sobada alev görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerden alev çıktığını görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangın alev görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işarettir.

Rüyada alevi birini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada büyük alevler görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments