Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın alevi görmek

Rüyada yangın alevi görmek

Rüyada yangın alevi görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangın alevi gördüyseniz:

  • Sosyal gelişmelere olan ilginizin arttığı da görülüyor.

Rüyada yangın alev görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, eksiklerinin farkına varacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine işaret eder.

Rüyada yangın alevi görmek eve huzur dolacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada alevler içinde kalmak gözden düşeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine yorulur.

Rüyada alevi kadın görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine delalettir.

Rüyada alevi birini namaz kılarken görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada küçük alev görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada evin alev aldığını görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına inanılır.

Rüyada alevi birini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, konforunun artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments