Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük alev görmek

Rüyada küçük alev görmek

Rüyada küçük alev görmek eksiği kendinde bulacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük alev gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, belli konularda sizi yavaşlatacak yeni görevler ya da sorumluluklar verilebilir.

Rüyada küçük alev görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada alevi birini namaz kılarken görmek işlerin bozulacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde alev görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada kor alev görmek bir bebek sahibi olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangın alevi görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada alevler içinde kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sönmüş ateşi alevlendirmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alevi dedesi görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments