Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alevi olmak

Rüyada alevi olmak

Rüyada alevi olmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, işinden evine gidip geleceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada alevi olmak gördüyseniz:

  • Çalışma ortamınız daha güzel bir hale gelebilir.

Rüyada alevi düğünü görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işaret eder.

Rüyada yerden alev çıktığını görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalettir.

Rüyada alev görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alevi olmak kısmet bolluğu yaşanacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ocağın alev aldığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işarettir.

Rüyada kor alev görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük alev görmek daha fazla para kazanacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde alev görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments