Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden alev çıktığını görmek

Rüyada yerden alev çıktığını görmek

Rüyada yerden alev çıktığını görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, başının ağrıyacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yerden alev çıktığını gördüyseniz:

  • En dikkat edilmesi gereken şey ebeveynlerinizle gerilimli durumlarda olmanız ihtimalidir.

Rüyada yerden alev çıktığını görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada kor alev görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada alevileri görmek isteklerini yerine getireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ateş alev görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde alev görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada dumansız alev görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada yangın alevi görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, rahat bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateş alevi görmek aynı karşılığı alamayacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments