Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok düşünmek

Rüyada çok düşünmek

Rüyada çok düşünmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada çok düşünmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda kendi çıkarlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada kıyameti düşünmek huzurlu bir hayata adım atacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalettir.

Rüyada evlilik düşünmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin düşündüğünü görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, moral bulacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi düşünmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada öleceğini düşünmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenmeyi düşünmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine delalettir.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek birlikte kâh ağlayacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada ölümü düşündüğünü görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments