Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz kazmak

Rüyada havuz kazmak

Rüyada havuz kazmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuz kazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada havuz kazmak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton kazmak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siper kazmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar kazmak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada tünel kazmak maddi yükünün artacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına inanılır.

Rüyada evin altını kazmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, sorumlulukların azalacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada siyah toprak kazmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada arsa kazmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments