Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kulağında küpe görmek

Rüyada birinin kulağında küpe görmek

Rüyada birinin kulağında küpe görmek başarı ve zafer kazanacağına, çektiği zorlukların biteceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, hızlanacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin kulağında küpe gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada bir erkeğin kulağında küpe görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kulağında küpe görmek işlerinin istediği gibi olacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kulağında küpe görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine tabir olunur.

Rüyada kulak ve küpe görmek kişinin yüzünün güleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, kazancının helal para olacağına alamet eder.

Rüyada kulağı küpeli erkek görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada birinin kulağına küpe takmak hasretin ve özlemin biteceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının kulağında küpe görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak birlik ve dayanışma halinde olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments