Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin kulağında küpe görmek

Rüyada bir erkeğin kulağında küpe görmek

Rüyada bir erkeğin kulağında küpe görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, büyük bir makama geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin kulağında küpe gördüyseniz:

  • Belli bir duruma gösterdiğiniz hassasiyet gözden kaçmayacak gibi duruyor.

Rüyada erkek kulağında küpe görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin kulağında küpe görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin kulağında küpe görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Rüyada kulağı küpeli erkek görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun kulağında küpe görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına alamet eder.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, borcunu ödeyeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağa altın küpe takmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kendisini ailesine vereceğine delalettir.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak dertlerinin şifasını bulacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments