Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek kulağa küpe takmak

Rüyada tek kulağa küpe takmak

Rüyada tek kulağa küpe takmak maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işaret eder.

Rüyada tek kulağa küpe takmak gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Rüyada tek kulağa küpe takmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tek kulakta küpe görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada kulağa küpe takmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına yorulur.

Rüyada birinin kulağına küpe takmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına işaret eder.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağına altın küpe takmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, işlerin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments