Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kulağına küpe takmak

Rüyada kendi kulağına küpe takmak

Rüyada kendi kulağına küpe takmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kulağına küpe takmak gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işarettir.

Rüyada tek kulağa küpe takmak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağa altın küpe takmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, işinde başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kulağına küpe takmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulur.

Rüyada kulağına küpe takmak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kulağına küpe takmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments