Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ailesini korumak

Rüyada ailesini korumak

Rüyada ailesini korumak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, rakiplerini geride bırakacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına delalettir.

Rüyada ailesini korumak gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada ailesini korumak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, isteklerin yerine geleceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı korumak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, maddi konuda zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı korumak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, aniden evlilik kararı alacağına yorulur.

Rüyada sevdiklerini korumak adından söz ettirecek adımlar atacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü korumak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada bebek korumak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, yaşama isteğinin artacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin koruduğunu görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments