Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin korktuğunu görmek

Rüyada birinin korktuğunu görmek

Rüyada birinin korktuğunu görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin korktuğunu gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Rüyada kor kömür görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ateş ve kor görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine tabir olunur.

Rüyada korkarak saklanmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada cinden korkmamak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sobada kor ateş görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, eğer işsizse iş bulacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kor halinde kömür görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada böcekten korktuğunu görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada domuzdan korktuğunu görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments