Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş ve kor görmek

Rüyada ateş ve kor görmek

Rüyada ateş ve kor görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, harama göz dikmeyeceğine, malının artacağına inanılır.

Rüyada ateş ve kor gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada kor ateş görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kor ateşte yürümek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işarettir.

Rüyada korlu ateş görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada ateş ve kor görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kor ateşe basmak giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kor ateşi söndürmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına yorulur.

Rüyada kor ateş yemek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, ne yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments