Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkarak saklanmak

Rüyada korkarak saklanmak

Rüyada korkarak saklanmak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kazancının günden güne arttıracağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, karısının çok mutlu olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada korkarak saklanmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada korkarak saklanmak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kor kömür görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, tecrübelerini aktaracağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kor yangın görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına inanılır.

Rüyada kor ateşi görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kişinin isteklerine nail olacağına yorulur.

Rüyada korkarak salavat getirmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, saygınlığa, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada kor ateşi söndürmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, malında azalmaya, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada korktuğu görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments