Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin köpek kestiğini görmek

Rüyada birinin köpek kestiğini görmek

Rüyada birinin köpek kestiğini görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada birinin köpek kestiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler fiziksel, maddi ya da entellektüel anlamda daha gelişmiş bir geleceğin kapılarını açabilir.

Rüyada birinin köpek kestiğini görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada köpeği kestiğini görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet eder.

Rüyada köpek kestiğini görmek kendisiyle övüneceğine, kederleneceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saç kestirmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç ucunu kestirmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına yorulur.

Rüyada saçını kestirdiği görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuaföre gidip saç kestirmek maddi olarak büyüyeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, insan sevindireceğine inanılır.

Rüyada başkasının saçını kestirdiğini görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments