Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçını kestirdiğini görmek

Rüyada başkasının saçını kestirdiğini görmek

Rüyada başkasının saçını kestirdiğini görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, durgun giden işlerin açılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada başkasının saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlayabilirsiniz.

Rüyada kısa saç kestirmek büyük bir borcun altına gireceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç ve sakal kestirmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçını kestirdiğini görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını boyatıp kestirmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin saçını kestiğini görmek rahat bir hayata adım atacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek ileride çok zengin biri olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, zafer ve zenginlik getireceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments