Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeği kestiğini görmek

Rüyada köpeği kestiğini görmek

Rüyada köpeği kestiğini görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalettir.

Rüyada köpeği kestiğini gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada köpek kestiğini görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada birinin köpek kestiğini görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeği kestiğini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestiklerini görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada saç kestirip boyatmak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bileğini kestiğini görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada kendi saçını kestiğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments