Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının taş attığını görmek

Rüyada bir kadının taş attığını görmek

Rüyada bir kadının taş attığını görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işarettir.

Rüyada bir kadının taş attığını gördüyseniz:

  • İhtiyacınız kadar olanı almanız zor olmayacak.

Rüyada bir kadının taş attığını görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, mevki edineceğine işarettir.

Rüyada göle taş attığını görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada suya taş attığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada köpeğe taş attığını görmek mal ve mülk sahibi olmaya, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, bekar ise evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kendine taş attığını görmek çok başarılı işlere adım atacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına delalettir.

Rüyada birinin taş attığını görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelirinin artacağına inanılır.

Rüyada başkasının taş attığını görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada taş atıp cam kırmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments